Over ons

Het begin als hobby in 2015, na een aantal maanden is er onderzoek gedaan om een passende domeinnaam te registreren. Vanaf het moment dat de website is opgericht, zijn er al verschillende fotoreportages en nieuwsberichten gepubliceerd. 

Zoo-Photo.nl is een website die zich bezig houdt met het op een eenvoudige manier brengen van kwalitatief nieuws, fotoreportages en videoreportages over bepaalde onderwerpen uit verschillende dierentuinen in Nederland (en daarbuiten).

Hetgeen we publiceren, loopt uiteen van diergeboortes tot de aankomst van nieuwe dieren en alles wat daar tussen zit.

 

Dierentuinnieuws
Uiteraard wordt hierbij wel gekeken naar de nieuwswaarde van een bericht voor we het, uiteraard met bronvermelding, overnemen. Zo kan het dus voorkomen dat u het wél in de nationale media lees maar hier geen bericht terugvindt.

Kortom; heeft er een belangrijke gebeurtenis plaats gevonden en is er nieuwswaarde? Dan is een bericht over zo’n gebeurtenis terug te vinden op deze website. 

In veel gevallen volgt er op een dierentuin bericht ook een fotoreportage van onze kant.

 

 

 

Het gezicht achter Zoo-Photo.nl
Mijn naam is Arie van der Grond

Sinds 2010 is de website dan ook altijd groeiende geweest. Het begon in 2008 als hobby, na een aantal maanden is er onderzoek gedaan om een bijpassende domeinnaam te registreren. Vanaf het moment dat de website is opgericht, tot op moment van schrijven, 30 september 2015, zijn er zo’n 500 nieuwsberichten gepubliceerd en enkele tientallen facebook en twitter berichten verstuurd.

Alle medewerkers van Persburo Krimpen zijn voorzien van herkenbare kleding. P2000-pagers en goede foto-apparatuur. Op deze manier proberen wij ons zo veilig mogelijk op de plaats van een incident te begeven en zichtbaar te zijn.

De eigen medewerkers die Persburo Krimpen heeft, zijn stuk voor stuk, semiprofessionele fotografen die inmiddels al wat jaren ervaring hebben en goed weten waar zij mee bezig zijn. Hier bedoelen we dan niet alleen de kwaliteit van de foto mee maar ook de gedragsregels voor wanneer één van deze fotografen ter plaatse is bij een incident.

Simpel gezegd komt het er op neer dat elke fotograaf weet wat er van hem verwacht wordt waardoor hij of zij niet hinderlijk zal optreden en te allen tijde respect zal tonen voor hulpverleners en slachtoffers. Er wordt hierbij dan ook altijd rekening gehouden met privacy waarbij slachtoffers, voertuigen en soms woningen onherkenbaar in beeld worden gebracht.

Ook hulpverleners kunnen bij ons aangegeven niet herkenbaar op internet te willen en ook dit wordt dan gerespecteerd.

 

 

error: Content op de website is beveiligd !!